W piekarni Matylda smażenie pączków trwało od godziny szesnastej poprzedniego dnia. ? Mamy nadzieję, że wystarczy ich do wieczora ? mówią sprzedawczynie.
Tłusty czwartek to w Polsce tradycyjne pałaszowanie pączków. Piekarnie i ciastkarnie pracowały pierwszą parą. – My pracujemy od szesnastej – usłyszałem w piekarni Matylda. – Za chwilę kończymy i idziemy się wyspać.
A my życzymy świecianom smacznego zajadania pączków.
0 0
Nie można smacznie zajadać pączków. Można zajadać smaczne pączki. Pozdrawiam
0 0
Pączki z cukierni Matylda nadzienia różanego czy toffi miały jak na lekarstwo-kleksiczek!
0 0
Drogi Anonimie. Muszę Cię zaskoczyć, ale nie robimy pączków z nadzieniem toffi:)
0 0
Kupowane w <
21:43, 07.02.2013
Wyświetl odpowiedzi:0
Odpowiedz
0 0
Kupione w ,,Piekiełku,, podobno od Matyldy. jeśli wprowadzono mnie w błąd to przepraszam
0 0
Pychotka i szkoda że ten tłusty czwartek jest tylko raz w roku
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu swiecie24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz