Zamknij

Już w sobotę III Dolnonadwiślański Redyk w Grucznie!

16:37, 01.11.2018 Aktualizacja: 10:56, 02.11.2018
Skomentuj

Kulinarne wyprawy po smaki różnych krajów, smażenie powideł, jesienny spęd owiec - to wszystko w sobotę w Grucznie. Impreza biletowana.

Proponowany program:

9.00
- przygotowania potraw ormiańskich z baraniny: (Khachatryan Armenak – Ormianin pierwotnie z Erywania, a obecnie z Tarpna pod Grudziądzem)
- chaszłama - zupa ormiańska,
- szaszłyki z młodej baraniny,
- grillowane bakłażany, pomidory,
- i inne

10.00
- rozpoczęcie smażenia powideł śliwkowych z DDW

12.00
- rozpoczęcie III Dolnonadwiślańskiego Redyku (konsorcjum Komperda & Komperda)

14.00 – 16.00
- pokaz kiszenia kapusty (Mirosława Wilk)

od 15.00
- „Laboratorium smaku” dla odważnych (aborygeni znad Wisły i ziem przyległych)

ok. 22.00
- przewidywane zakończenie


Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: [email protected],

Odpłatność za udział w III Dolnonadwiślańskim Redyku wynosi 30 zł.

(M.K)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu swiecie24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz

0%